Heeft u wel eens gedacht om een interieurverzorger in te schakelen maar twijfelt u misschien omdat u het moeilijk vindt om het werk uit handen te geven of misschien wegens een andere reden?  Hieronder hebben we een aantal tips op een rijtje gezet waarom een interieurverzorger toch een toevoeging zou kunnen zijn voor het bedrijf. 

 • Presentatie voor het bedrijf
  Wanneer u uw bedrijf naar eigen stijl heeft ingericht, zult u daar waarschijnlijk trots op zijn. U heeft er hard voor gewerkt om te komen waar u nu staat en de klanten genieten van uw interieur wanneer zij uw zaak betreden.
  Om deze beleving van u zelf en uw klanten zo te kunnen behouden is het van belang dat de ruimtes goed verzorgd blijven. Door een goede interieurverzorger in te schakelen worden deze ruimtes met zorg en passie onderhouden waardoor uw bedrijfspand blijft stralen.  Uw bedrijf zal een goede indruk achterlaten.
 • Hygiëne
  Een schone werkomgeving is ten alle tijden belangrijk. Denk aan klinken, handdoeken, prullenbakken, toetsenborden en muizen en dergelijke.. dit zijn bronnen van bacteriën die zeker mee genomen moeten worden met  de wekelijkse schoonmaakbeurt. Een goede interieurverzorgster weet wat en hoe ze een interieur voorziet van alle noodzakelijke schoonmaakwerkzaamheden. Zij zorgt hiermee dat u en uw medewerkers en uw klanten een gezonde leefomgeving betreden.
 • Ervaring
  Een goede interieurverzorgster heeft veel ervaring en weet het interieur met zorg en vakbekwaamheid te behandelen. Ze weten welke materialen en middelen ze behoren te gebruiken en wat ze niet mogen gebruiken. De kleurcodes worden met zorg na geleefd zodat u zeker weet dat de doek van het toilet niet voor het aanrecht wordt gebruikt.
 • Neemt stress weg ( goed voor gezondheid geestelijk en lichamelijk) 
  Wanneer u weet dat er op een bepaalde afgesproken dag in de week iemand komt om het schoonmaakwerk uit handen te nemen, kunt u zich ook richten op uw eigen bedrijfswerkzaamheden en meer tijd voor  uw klanten inplannen.  Een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd zeggen ze wel eens, dit telt ook voor een opgeruimd bedrijf.  U zelf en uw medewerkers zullen zich prettiger voelen in een schone werkomgeving. Dit bevorderd ook de sfeer in het bedrijf.
 • Professionaliteit
  Wanneer u dan heeft gekozen om een interieurverzorgster in te schakelen mag u er van uit gaan dat deze zich professioneel opstelt. Zowel in de verzorging voor het interieur als naar uw medewerkers en klanten toe is deze professionaliteit van belang. Goed gepresenteerd met representatieve bedrijfskleding en een verzorgd uiterlijk met een goede taalbeheersing zal zij ook het visitekaartje zijn voor uw bedrijf.

  Kortom een interieurverzorger/ster heeft vele voordelen voor u zelf en uw bedrijf. Misschien bent u hierdoor geïnteresseerd geraakt maar weet u niet waar u de juiste interieurverzorger/ster kunt vinden. Neem dan eens een kijkje op www.vanhoutschoonmaak.nl. of mail ons naar info@vanhoutschoonmaak.nl of bel 06-13328496. We bieden schoonmaakwerkzaamheden voor het hogere segment woningen en bedrijven aan. Betrouwbaarheid en hygiëne staan bij ons hoog in het vaandel. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan